Podprite Teden nezavržene hrane in postanite podporniki tudi vi!

Evropska gospodinjstva vsako leto zavržejo 27 milijonov ton hrane. Slovenija k tej številki prispeva 150.000 ton. To so številke, ki jih težko prebavimo. Da bomo to spremenili in kot država svetu dali jasen zgled, potrebujemo energijo, zagon in moč vse Slovenije! Boj proti zavrženi hrani se začne s Tednom nezavržene hrane, nadaljuje pa v naših gospodinjstvih.

Pobudniki nove miselnosti

Pobudnik Tedna nezavržene hrane je priznani slovenski kuharski mojster Luka Jezeršek iz restavracije Dvor Jezeršek, edinstveno iniciativo pa podpira tudi Massimo Bottura, eden izmed najboljših kuharjev na svetu in začetnik mednarodnega gibanja za manj zavržene hrane Food for Soul. V osmih dneh programa bomo dokazali, da lahko skupaj občutno zmanjšamo količino zavržene hrane, hrani povrnemo spoštovanje ter pomembno prispevamo k izkoreninjenju lakote.

Kje vse lahko izveste več?

Na spletni strani si lahko ogledate tudi spletne nasvete in recepte za zmanjšanje količine zavržene hrane. V Get Interactive močno podpiramo tovrstno pobudo, zato smo se z veseljem odzvali vabilu, da z oglaševanjem na družbenih medijih podpremo projekt in zastavljene cilje.

Pridružite se nam na Pogačarjevem trgu v Ljubljani že ta petek 26.5.2017! 

Kako se pridružiti? 

Odzivi na iniciativo so izjemni in zelo dobro sprejeti med podporniki, vsekakor pa tudi vas pozivamo, da se nam ob tem pridružite in nam pomagate razširiti glas!

 

Čas je, da zmanjšamo količino zavržene hrane. Pokaži, da tudi tebi ni vseeno. Postani podpornik Tedna nezavržene hrane in se pridruži številnim, ki so se že zavezali k zmanjševanju zavržene hrane.

The following two tabs change content below.
Nastja Breg
It may not always be the correct way…I believe it definitely isn’t the wrong way…But what it is and will be, is my way, Ms. Right’s way!
Nastja Breg
It may not always be the correct way…I believe it definitely isn’t the wrong way…But what it is and will be, is my way, Ms. Right’s way!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

3 × four =

mautic is open source marketing automation